Provincija Svetog Josipa

Splitska Provincija sv. Josipa ustanovljena 1970. godine, a 2005. godine je bila stogodišnjica dolaska sestara Služavki Maloga Isusa u Split. Sestre djeluju na 30 mjesta, u samostanima, ustanovama i na župama u Hrvatskoj i na 9 mjesta u inozemstvu. 

Cijeli tekst o Splitskoj provinciji »


Vijesti iz provincije Svetog Josipa

Splitska provincija

Termini duhovnih obnova za djevojke šk. god. 2017. 2018.

Petak, 6. 10. 2017.

Splitska provincija

PMI-a Šestanovac za zajednicu Susret

Četvrtak, 5. 10. 2017.

Prijatelji Maloga Isusa iz Šestanovca i župe Katuni–Kreševo sudjelovali su u humanitarnoj akciji prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za članove zajednice Susret u Cisti Velikoj. Na poticaj sestre Vlaste i sestre Danke krenulo se u nabavu potrebnih stvari i samo u nekoliko dana skupile su se velike količine.

Cijeli članak »

Splitska provincija

„Sveti Leopold u Dubrovniku“

Srijeda, 4. 10. 2017.

Na povratku iz rodnog Herceg Novog prva postaja zaustavljanja relikvije tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića bio je Dubrovnik, gdje je kombi vozilo sa sarkofagom stiglo u subotu, 16. rujna 2017., u večernjim satima.

Cijeli članak »

Splitska provincija

Proslava Male Gospe u Dubrovniku

Ponedjeljak, 2. 10. 2017.

Svake večeri u 18,30 sati u svetištu na krunici i sv.Misi bilo je oko četri stotine vjernika. - Od naše zajednice bile su svaku večer većinom sve sestre. To je nama bila i jedna duhovna obnova kroz 10 dana. – Svaku večer je pjevao zbor svetišta  Gospine litanije, misu i pjesme pod vodstvom s.Celestine Jerčić.

Cijeli članak »

Splitska provincija

Završni dan proslave 100 – e obljetnice

Subota, 30. 9. 2017.

Na blagdan sv. Mihovila, Gabriela i Rafaela  grad Omiš bio je u znaku svečanosti i izuzetne prisutnosti naših sestara. Sam Grad slavio je svog nebeskog zaštitnika sv. Mihovila, a naše sestre zahvaljivale Bogu za svoju stogodišnju prisutnost i djelovanje u Omišu. 

Cijeli članak »

« prethodna   sljedeća »