Provincija Bezgrješnog Začeća Blažene Djevice Marije

Družba sestara Služavki Maloga Isusa osnovana je 1890. u Sarajevu od prvog vrhbosanskog nadbiskupa dr. Josipa Stadlera. 

Cijeli tekst o Sarajevskoj provinciji»


Vijesti iz provincije Bezgrešnog Začeća B.D.M.

Sarajevska provincija

Misijska izložba u Gromiljaku

Četvrtak, 19. 11. 2015.

 

 U organizaciji sestara Služavki Maloga Isusa i Prijatelja Maloga Isusa od 28. studenog do 5. prosinca 2015. u „Kući Navještenja“ u Gromiljaku održat će se Misijska izložba, pod geslom "Imaj srce za Haiti ".

Cijeli članak »

Sarajevska provincija

Humanitarni koncert i izložba

Četvrtak, 19. 11. 2015.

U četvrtak, 26. 11. 2015., u 19 sati u prostoru Franjevačkoga medijskoga studentskog centra (Zagrebačka 18  - Sarajevo)  upriličen je humanitarni koncert i izložba za djecu Stadlerova dječjeg Egipta (SDE) u Sarajevu koja spletom okolnosti odrastaju u udomiteljskom smještaju i pod majčinskom brigom sestara Služavki Maloga Isusa

Cijeli članak »

Sarajevska provincija

Radujte se!

Nedjelja, 15. 11. 2015.

Župa svetog Ivana Krstitelja Lug Brankovići u nedjelju 15. studenog bila je domaćin 31 susreta «Zlatne harfe» koja se odvijala pod geslom « radujte se». Na susretu se okupilo oko 200 djece iz pet župa žepačkog dekanata koji su Boga slavili svojim pjevanjem.

Cijeli članak »

Sarajevska provincija

Stadlerovo u studenom 2015. godine

Nedjelja, 8. 11. 2015.

Proslava 32. nedjelje kroz godinu u Sarajevskoj prvostolnici, obilježena je i spomenom na slugu Božjega dr. Josipa Stadlera. Na misno slavlje u 18.00 sati okupile su se sestre Služavke Maloga Isusa iz Sarajeva, djeca iz Stadlerova dječjeg Egipta, zajednica Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa, te župljani katedralne župe, kako bi slavili Boga i molili za proglašenje blaženim prvog vrhbosanskog nadbiskupa.

Cijeli članak »

Sarajevska provincija

Poslanica biskupa BK BiH u povodu Godine božanskog milosrđa

Četvrtak, 5. 11. 2015.

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, na kraju 65. redovitog zasjedanja uputili su zajedničku poslanicu svećenicima, redovnicima, redovnicama i Božjem narodu u povodu Godine božanskog milosrđa. Poslanica nosi naslov: „Milosrdni poput Oca“. Svaki će dijecezanski biskup donijeti konkretne odredbe za Godinu božanskog milosrđa u svojoj biskupiji. Spomenutu poslanicu donosimo u cijelosti:

Cijeli članak »

sljedeća »