Duhovne vježbe

Duhovni centar-Gromiljak

DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE

Nedjelja, 14. 5. 2017.

Tema: „Pokazat ćeš mi stazu života“ Ps 16, 11

Gromiljak, 12. – 14. svibnja 2017.

U Kući Navještenja u Gromiljaku, od 12. do 14. svibnja 2017. god. sestre Služavke Malog Isusa u suradnji s Centrom za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije održale su duhovnu obnovu za mlade. Voditelji obnove, dr. sc. Sanda D. Smoljo, don Simo Ljuljići s.Marina Perić,osmislili su predavanja, nagovore i radionice u duhu svetopisamske poruke: “Pokazat ćeš mi stazu života”.

Cijeli članak »

Duhovni centar-Gromiljak

“Krist nada naša”

Nedjelja, 30. 4. 2017.

Simpatizeri i članovi DruštvaPrijatelja Malog Isusa iz Gromiljaka, prevođeni s. Marinom Perić, pročelnicom Društva PMI,  sudjelovali su na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, 29. i 30. travnja 2017. godine s mnoštvom mladih iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Njemačke, Australije i drugih zemalja regiona odakle je hrvatska mladost došla slaviti Gospodina. Moto susreta bio je „Krist, nada naša“, koji je u Gradu heroju postao živa stvarnost kroz zajedništvo mladih predvođenih pastirima Crkve hrvatskog naroda. Vukovar i cijelu Slavoniju privukao je 25 tisuća mladih spremnih slaviti Gospodina i zahvaljivati Mu, a dočekali su ih ljudi spremni otvoriti vlastita srca i domove, ostavivši tako neizbrisiv trag u sjećanjima svih hodočasnika.

Cijeli članak »

Duhovni centar-Gromiljak

SUSRET ZA MLADE

Nedjelja, 23. 4. 2017.

Tema: „Prava ljubav“
Gromiljak, 23. travnja 2017.

U Kući Navještenja na Gromiljaku u nedjelju, 23. travnja 2017., Ivan Klarić i Monika Stanić, održali su katehezu za mlade župe Gromiljak u sklopu priprema za Susret hrvatske katoličke mladeži, koji će se ove godine održati u gradu Vukovaru 29. i 30. travnja, pod geslom „Krist, nada naša“.

Cijeli članak »

Duhovni centar-Gromiljak

SUSRET ZA MLADE

Nedjelja, 9. 4. 2017.

Tema: „ Sloboda i nada“
Gromiljak, 9. travnja 2017.

U Kući Navještenja na Gromiljaku u nedjelju, 9. travnja 2017., Barbara Jurković - PMI i Ana Tuka, održale su katehezu za mlade župe Gromiljak u sklopu priprema za Susret hrvatske katoličke mladeži, koji će se ove godine održati u gradu Vukovaru 29. i 30 travnja, pod geslom „Krist, nada naša“.

Cijeli članak »

Duhovni centar-Gromiljak

Duhovna obnova za mlade

Subota, 8. 4. 2017.

Tema: „Ljubav nikad ne prestaje“ 1 Kor 13,8
Kuća Navještenja - Gromiljak, 8. travnja 2017.

U subotu 8. travnja 2017. godine, u zajedničkoj suradnji sestara Služavki Malog Isusa, Ureda za brak i obitelj i Centra za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije, u Kući Navještenja u Gromiljaku održana je duhovna obnova za srednjoškolce i studente. Na duhovnoj obnovi sudjelovali su mladi iz različitih župa kreševskog i sarajevskog dekanata.

Cijeli članak »

sljedeća »